Ezt a hirdetést archiválták.

Újlipótvárosban felújított épületben újjáépített lakás a WestEnd szomszédságában!

Budapest XIII. kerület Balzac utca
6 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest 13. ker.  nagy teraszos,2 szobás lakás
    Budapest XIII. kerület, Radnóti Miklós utca
    PRIVÁT TETŐTERASSZAL, ÚJLIPÓTVÁROSBÓL! Eladó egy újszerű állapotú, még sosem lakott, kétszobás, kis rezsijű, azonnal költözhető otthon! A lakásról:- Kiváló elrendezésű, kb. 40nm alapterületű, amerikai konyhás nappali+ hálós- A lakótér felett egy köze...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 1 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    PRIVÁT TETŐTERASSZAL, ÚJLIPÓTVÁROSBÓL! Eladó egy újszerű állapotú, még sosem lakott, kétszobás, kis rezsijű, azonnal költözhető otthon! A lakásról: - Kiváló elrendezésű, kb. 40nm alapterületű, amerikai konyhás nappali+ hálós - A lakótér felett egy kö...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó - Lakás (panel) - Pannónia utca
    Budapest XIII. kerület, Pannónia utca
    Újlipótvárosban, Duna-part közelében eladó szépen felújított napfényes garzon lakás! A lakás egy 8 emeletes társasház 2.emeletén található, 2015-ben teljes felújításon esett át. A konyhában új bútor került beépítésre. A lakás villany és vízhálózata s...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    41 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Forgách utca
    **Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában** Eladó Budapest egyik legkisebb lakása a 13. kerületben, a Forgách utcai metrómegállótól pár perc sétatávolságra. A lakóépület állapota jó, lakóközössége rendezett és összetartó. Egy kis felújítással a lak...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 17 órája
    13 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Zsinór utca
    Új építésű társasházban eladó egy 4 szobás lakás!A 13. kerület frekventált részén, a zsinór utcában eladó egy 2022-ben átadott újépítésű társasházban egy 4 szobás lakás. A társasházba kód vagy kulcs segítségével tudunk bemenni, majd korszerű akadálym...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 18 órája
    120 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3946193
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 40
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Újlipótvárosban felújított épületben újjáépített lakás a WestEnd szomszédságában!
Érdeklődni: +362[------] 


Budapesti belváros és a 13. kerület egyik legjobb részén Újlipótvárosban, a WestEnd City Centert és a Dunapartot összekötő alacsonyforgalmú hangulatos mellékutcában, a Balzac utcában, Budapest és a belváros egyik legjobban frekventált részén, pár perc sétára a Nagy körúttól, valamint a Nyugati pályaudvartól és a 3-as metró vonalától, hangulatos kitűnően frekventált belvárosi környezetben eladó, egy kifogástalan állapotú, klasszikus stílusú nagypolgári ház félemeletén található, 40 nm-es lakóterülettel + 8 nm-es galériával + 5 nm-es tárológalériával és saját tárolóval rendelkező, 1 nappaliszobás + 1 hálógalériás, különkonyhás, utcafrontra, valamint a csendes és rendezett világos belső udvarra tájolt, napfényes, hangulatos, kitűnő beosztású, kondenzációs gáz-cirkó fűtéses, felújított, kitűnő állapotú, tehermentes polgári lakás.



Az épület 34 lakásos, kifogástalan állapotú, klasszikus stílusú, liftes nagypolgári ház, rendezett anyagi helyzettel és remek lakóközösséggel. 

A közelmúltban teljes felújításon és renováláson esett át, mely érintette homlokzat felújítását, a közművek felújítását, valamint a tető, függőfolyosó és a kémények, stb. felújítását. Biztonsági kamera került kiépítésre, valamint a belső udvar parkosítása a közeljövőben várható.



A lakás utcafronti kilátással a félemeleten található. 2007- ben teljes körű újjáépítésen esett át. A folyosó azon pontján helyezkedik el, ahol már nincs eljárkálás. 
2013-ban cserélt magas hő és hangszigetelésű nagyméretű ablakainak köszönhetően, minden napszakban világos és napfényes. 

Egy nagyablakos nappalival, 8nm-es hálógalériával, 5 nm-es tárológalériával, külön konyhával, előszobával, és a lakáshoz tartozó tárolóval rendelkezik. 
Belmagassága 3.8 méter. Fűtéséről és melegvízellátásáról Wolf típusú kondenzációs kazán gondoskodik, melynek köszönhetően a rezsiköltségek alacsonyak.



Napfényes csendes hangulatos utcafrontra néző nagyablakos parkettás nappali, bútorozott (Ikea) gépesített külön helységben elhelyezkedő konyha + étkező, saját tároló, berendezett és gépesített konyha, kombinált kondenzációs gáz-cirkó fűtés, 4 fűtőtest, magas hő és hangszigetelésű redőnyös bukó-nyíló nyílászárók, sarokkádas fürdőszoba, 5 ponton záródó biztonságiajtó, spotvilágítás, beépített vízszűrő, kitűnő beosztás, alacsony rezsi költségek (közösköltség [------] Ft, fűtés télen kb. [------] Ft), teljes körűen felújított állapot és nagyon jó ár-érték arány jellemzi.

A WestEnd Citi Center szomszédsága, különleges központi elhelyezkedése, a környék fejlesztései az egyetemek közelsége és a lakás kiváló adottságai, valamint folyamatos értéknövekedése és azonnali kiadhatósága okán, befektetésnek is kitűnő.



Irány ár: 27.9 M.Ft.
Érdeklődni: +362[------] 

KÉRNÉM, HOGY INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!! TÉNYLEG NE !!! :)

KÖSZÖNÖM.

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Balzac utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Balzac utca