Ezt a hirdetést eltávolították.

Új építésű társasházban 20m2 teremgarázs kiadó tulajdonostól 1137 Budapest Petneházy utca 67


Hasonló hirdetések
Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Alapterület (m²): 20
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély

Érdeklődni elsősorban üzenetben a portálon keresztül vagy emailben aksales@freemail.hu, telefonon 06209912581, magánszemély vagyok.

Cím: 1137 Budapest, Petneházy utca 67, Béke tér 
Közvetlenül a tulajdonostól kiadó magán vagy céges használatra teremgarázs biztonságos autó megőrzésre.

Bérlési Kondíciók:
Bérleti díj 20.000 Ft / hó
Közös költség 2500 Ft / hó
Kaució 2 havidíj
1 éves szerződés

Ingatlan Helyszíne:
A kiadó teremgarázs XIII kerület elegáns és központi részén található, a Béke téren. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Önkormányzat, Nyírő Gyula Kórház, Gázművek és egyéb fontos közintézmények, cégek, lakóparkok, irodaházak. A környéken sok szolgáltatás van, mint bankok, postahivatalok, szupermarketek, benzinkutak, éttermek, kávézók, gyermekmegőrzők, kozmetikák, gyógyszertárak stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32/105 busz, 14/1 villamos, taxi állomás, bicikli út.

Épület Jellemzői:
A kiadó teremgarázs egy új építésű lakóparkban helyezkedik el, modern és fejlett belsőépítészeti és infrastrukturális feltételeket kínálva. Angyalföldön az egyik legkedveltebb lakópark, amely magánszemélyek és cégek számára teljes körű megoldást nyújt. 24 órás kamerarendszer, tűzjelző rendszer, automata kijárat és bejárat, proximity beléptető rendszer, kulturált közönség.

A Parkoló Jellemzői:
Új építésű társasházban, Béke tér központjában, a Jász és Petneházi utca sarkán 20 m2 zárt és biztonságos teremgarázs hosszútávra kiadó tulajdonostól.

Távirányítós kapu, biztonsági kamerarendszer, tűzjelző és tűzoltó rendszer, kulturált és biztonságos környéken, gumi és autóalkatrész tárolási opcióval, amely a garázs része.

Liftes rendszer, 2 beállásos, teljes automata és megbízható rendszer, mozgásérzékelő világítás rendszer, EU szabvány. A liftes rendszernek köszönhetően az autó nem lopható.

Havi Költségek:
Közös költség alapbiztosítással + közmű előleggel 2500 Ft/hó

Közterületi Parkolás:
Parkolás utcán fizetős 200 Ft/óra. Fűtött, védett 20 m2 teremgarázs tulajdonostól bérelhető 20.000 Ft / hó ellenében.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. Ingatlan bemutatás csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges. Ingatlan közvetítők segítségét nem kérem.

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Béke tér
Petneházy utca 67

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Béke tér
Petneházy utca 67