Pentax K50 (pár hetes) + felszerelés,kiegészítők,garancia

170 000 Ft

Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Hirdető típusa: Magánszemély

Eladó a képeken látható pár hetes, 2év garanciás, 100%-ig hibátlan, szuper fényképezőgépem, + felszerelés, kiegészítők hozzá.
Az ár egyben mindenre vonatkozik, és az állványra, szűrőre, memóriakártyára külön garancia van!

Amiket adok:

Állvány+táska hozzá,
16gb-os memóriakártya,
fotóstáska,
2db polárszűrő + 1 uv szűrő a másik objektívhez,
a gyári objektíven kívül + 1 objektív (SMC Pentax-Fa 1:3.5-5.6 28-80mm)
gyári dobozok,cd,leírás, számla-papírok + garancia

Tulajdonságok:
Nagy felbontás, magas érzékenység - akár ISO 51200
A K-50 csúcstechnológiás, 23.7mm x 15.7mm méretű, kb. 16,28 effektív megapixeles CMOS képérzékelőt kapott. A PRIME M feldolgozó motorral párosítva, mely a felsőbb kategóriás gépekben is dolgozik, nagyfelbontású, tónusokban gazdag képeket biztosít. Az ISO 51200-es érzékenységnek köszönhetően pedig még éjszaka sincs szükség állványra.

Megbízható időjárás- és porálló kialakítás

A 81 speciális tömítésnek köszönhetően a kompakt és könnyű váz, a K-50 időjárás-, por- és fagyálló (akár -10°-ig). Ez azt jelenti, hogy a K-50 bármilyen outdoor aktivitásnál társunk lehet, felhőtlenül élvezhetjük a fotózást időjárási viszonyoktól függetlenül. A tömör, funkcionális váz vonalai nagy odafigyeléssel lettek megtervezve, hogy kiskezű fotósok is tökéletes fogást találjanak a fényképezőgépen.

Innovatív SR stabilizátor technológia

A K-50 a Pentax által fejlesztett SR (Shake Reduction) mechanizmust használja, amely automatikusan, szenzoreltolásos rendszerrel egyenlíti ki a fényképezőgépet érő rázkódásokat, így akár 3 fényértéknyivel hosszabb záridőt is alkalmazhatunk. A szenzoreltolásos rendszer majdnem minden Pentax objektívvel működik -- még a filmes fényképezőgépekre tervezettekkel is. A flexibilis kialakításnak köszönhetően, mely a szenzort minden irányba képes eltolni, a K-50 sok hasznos funkciót nyújt a felhasználónak, például automatikus vízszintezés, vagy kompozíció finomhangolás. Az opcionális GPS egységgel, O-GPS1, Astrotracer funkciót is tartalmaz, megkönnyítve az asztrofotózást.

Precíz autófókusz Safox Ixi+ AF modullal

A K-50 a csúcstechnológiás Safox Ixi+ AF modullal dolgozik, amely érzékeny, precíz autófókusz működést biztosít 11 fókuszponttal (ebből 9 keresztszenzoros). A gépvázon egy AF segédfény is helyet kapott, ami a nagyon rossz fényviszonyok között segíti a fókuszrendszert. A továbbfejlesztett AF modul kimagasló teljesítményt nyújt, olyan lehetőségeket biztosítva, mint pl. a fókuszterület kiválasztás, mely még akkor is követi a tárgyat, ha az elhagyja a kiválasztott fókuszpontot. Így a fókuszálás nem csak gyorsabb és pontosabb lett, hanem még teleobjektívvel is könnyen lekövethetjük a mozgó témákat.

6 kép/másodperces sorozat

Sport- vagy természetfotózásnál jól jöhet a K-50 nagysebességű sorozata. A hat kép/másodperces képsorozat (JPEG formátumban) lehetővé teszi, hogy a legjobb pillanat is megörökítésre kerüljön, még ha gyorsan mozgó témát is fotózunk. Ez lehetővé teszi a gyorsan mozgó témákról képsorozat készítését, melyből kiválaszthatjuk a legjobb pillanatot.

Kíváló minőségű videó funkció

A K-50 nagyfelbontású, full HD videóklipeket rögzít (1920 x 1080 pixeles felbontás) H.264 kodekkel tömörítve, akár 30 kép/másodperces képfrissítéssel (30, 25 vagy 24 kép/mp.). Videózás közben is használhatóak a kreatív képfeldolgozási eszközök, mint az Egyéni kép, de akár intervallumfotózásból is összefűzhetjük a készült képeket egy videóba.

Tartozék objektív tulajdonságai:

Pentax SMC Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 AL WR

Gyújtótávolság: 18 - 55 mm
Legszűkebb blende: f/22-38
Legnagyobb blende: f/3.5-5.6
Szűrőméret: 52 mm
Objektív felépítése: 11/8 lencsetag/csoport
Lamellák száma: 6
Maximális nagyítás: 0.34 x
Legkisebb tárgytávolság: 25 cm
Látószög: 76-29°
Átmérő: 68.5 mm
Hosszúság: 67.5 mm
Tömeg: 255 g

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bozsó András

  • +36702673599

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bozsó András

  • +36702673599

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület